FER COMANDA

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Aviso legal

El lloc web i el domini www.vurgerbcn.com corresponen a CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L., amb CIF B64687700, domiciliada c/Bolivia núm. 138, de Barcelona (CP 08018), hola@vurgerbcn.com.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics,  pertanyen a CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L., o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L., que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. ni dels clients de CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a www.vurgerbcn.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. fins a la confirmació expressa d’una comanda.

CULLERES SERVEIS I RESTAURACIÓ S.L. no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

 

 

 

 

Si continúas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca