FER COMANDA

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
  • No hi ha productes a la cistella.

Termes i condicions

Benvingut a la pàgina web de vurgerbcn.com. Aquesta pàgina li indica els termes i condicions en què el nostre restaurant subministra qualsevol dels seus menjars (els “Menjars”) Llegiu detingudament els presents termes i condicions abans de demanar qualsevol menjar des del nostre lloc web. A l’accedir al nostre lloc web i realitzar una comanda, Vostè accepta sotmetre’s a aquestes condicions i als termes de la nostra política d’utilització.

Si té alguna pregunta relativa als presents termes i condicions, poseu-vos en contacte abans de realitzar la seva comanda. Si no accepta aquests termes i condicions en la seva totalitat, abstingui’s d’utilitzar el nostre servei.

1. COMANDES

Quan realitzi una comanda a través del nostre Servei, li enviarem, un correu electrònic agraint la comanda i confirmant que aquest ha estat rebut. El contracte per al subministrament de qualsevol Menjar que demani a través nostre s’establirà entre Vostè i el Restaurant i es formalitzarà únicament quan li haguem enviat el Correu electrònic de confirmació. Assegureu-vos que heu facilitat una adreça de correu electrònic correcta, ja que serà la manera de comunicar-nos amb Vostè respecte a la seva Comanda. Així mateix, assegureu-vos que ens proporcioneu una adreça i número de telèfon exactes perquè els seus Menjars arribin a la ubicació correcta, en un termini de 40 minuts com a mitjana. Si no obre la porta o no respon telefònicament en un termini de 10 minuts des que els nostres repartidors arribin físicament a la seva adreça, ens reservem el dret d’abandonar el lloc i se li cobrarà el menjar igualment. VurgerBCN procura proporcionar un servei de qualitat i serà el primer contacte en cas que hi hagi algun problema amb el menjar, ja sigui pel que fa a la qualitat del mateix i/o a la temperatura. No dubti en informar-nos per correu electrònic o per telèfon si té qualsevol comentari relatiu al nostre Restaurant o respecte als Menjars.

2. MENJARS

Tots els Menjars estan subjectes a disponibilitat. El Restaurant podrà oferir-li una alternativa a qualsevol Menjar que no pugui proporcionar-li. És possible que el nostre Restaurant utilitzi fruits secs en la preparació de certs Menjars. Si Vosté pateix alguna al·lèrgia, pot trucar al nostre Restaurant abans de fer la comanda. VurgerBCN no pot garantir que els Menjars venuts estiguin lliures d’al·lèrgens.

3. VENDA D’ALCOHOL

Les persones que realitzin una comanda d’alcohol al nostre Restaurant han de tenir 18 anys o més. Les begudes alcohòliques només es poden vendre a persones majors de 18 anys. Al realitzar una comanda que inclogui alcohol, Vostè confirma que té com a mínim 18 anys d’edat. VurgerBCN es reserva el dret de negar-se a lliurar alcohol a qualsevol persona que no pugui provar tenir al menys 18 anys d’edat.

4. DISPONIBILITAT I LLIURAMENT

El nostre objectiu és proporcionar el millor servei de lliurament possible. Lamentablement, les coses no sempre surten segons el planejat i factors com el trànsit o la meteorologia poden ocasionalment impedir que aconseguim el nostre objectiu en aquest sentit. Ens esforçarem al màxim per garantir que el seu Dinar es lliuri a l’hora especificada al correu electrònic i a la pàgina web. El termini de lliurament de la seva comanda es determinarà tenint en compte el nombre de comandes i les circumstàncies que afectin el Restaurant en aquest moment. El temps mitjà per rebre la teva comanda és de 40 minuts.

5. CANCEL·LACIÓ

Té dret a cancel·lar una comanda dins d’un termini raonable abans que es converteixi en una Comanda iniciada. El Restaurant classificarà com comanda negativa qualsevol comanda que sigui cancel·lada després que ja s’hagi utilitzat menjar per començar la seva preparació (un “Comanda iniciada”). Els clients poden cancel·lar una comanda contactant amb el Restaurant. D’altra banda, VurgerBCN podrà cancel·lar qualsevol comanda i l’informaran un cop cancel·lat el mateix. No se li cobrarà cap comanda cancel·lada de conformitat amb la present clàusula. Qualsevol pagament efectuat abans que VurgerBCN cancel·li una comanda serà normalment reemborsat mitjançant el mateix mètode que Vostè hagi emprat per pagar la comanda. Però sí se li cobrarà qualsevol comanda cancel·lada després d’haver-se convertit en Comanda iniciada.

6. PREUS I PAGAMENT

El preu de tots els Menjars figurarà llistat al nostre Servei. Els preus inclouen l’IVA. Els preus són susceptibles de modificació en qualsevol moment, però els canvis no afectaran les comandes pel que fa a la informació que se li presenta al Correu electrònic de confirmació, excepte en cas d’error obvi en el preu; en aquest cas l’informarem amb el més aviat possible sobre el problema relatiu al preu. Podrà cancel·lar la seva comanda un cop l’hi hàgim notificat. Malgrat el nostre millor esforç, alguns dels Menjars llistats en el nostre servei poden presentar preus incorrectes. Normalment, el Restaurant associat que correspongui comprovarà els preus com a part del procediment de la comanda. El pagament dels Menjars s’efectua amb targeta de crèdit o dèbit a través del nostre Servei. Un cop confirmada la seva comanda s’haurà autoritzat la seva targeta de crèdit o dèbit i marcat l’import de pagament.

7. LA NOSTRA RESPONSABILITAT

En la mesura del que està permès per la llei, VurgerBCN ofereix el nostre Servei i contingut “tal qual” i en funció de la disponibilitat, i no realitzem en aquest sentit cap declaració ni garantia de cap tipus, explícita ni implícita, respecte a el contingut o la disponibilitat del nostre servei, ni podem garantir que no tingui errors ni que qualsevol defecte sigui corregit de manera oportú. Sense perjudici del que s’estipula més endavant, ni vostè VurgerBCN tindran cap responsabilitat envers vostè. Per cap pèrdua o dany, directe, indirecte, especial o conseqüencial, que es derivi del contracte, de responsabilitat civil (inclosa negligència) o que de qualsevol altre manera es derivi de la seva utilització o de la seva impossibilitat d’utilitzar el nostre servei. En el cas que VurgerBCN fos trobat responsable envers Vostè, el conjunt total de les nostres obligacions es limitarà al preu de compra dels Menjars que Vostè hagi pagat en la seva comanda. Això no exclou ni limita de cap manera la responsabilitat de VurgerBCN envers qualsevol element la qual la seva exclusió per la nostra part fos il·legal, ni suposa un intent d’excloure tant la nostra responsabilitat, inclosa la responsabilitat per mort o lesió personal causats per negligència, frau o declaració falsa i fraudulenta.

8. CAS FORTUÏT I FORÇA MAJOR

Cap part serà responsable davant l’altra per cap retard o no realització de les seves obligacions en virtut d’aquest Acord quan això tingui origen en qualsevol causa més enllà del control d’aquestes parts, inclòs, sense caràcter limitatiu, qualsevol dels següents elements: catàstrofes naturals, acció governamental, guerra, incendi, inundació, explosió o disturbis socials.

9. INTEGRITAT

Si alguna disposició d’aquest acord s’estimés il·lícita o inaplicable, la resta de disposicions romandrà vàlid i eficaç entre les parts.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca